Παραλία Άνω Αλισσού
+306975600141
blogchains.org@gmail.com

Welcome!

The Art of Writing. The Act of Posting. The Community of Bloggers. Your Work in Eternity (Soon riding a Blockchain).

Καλώς ήλθες στο blogchains.org. Ο ιστότοπος αυτός (site) προσβλέπει στην δημιουργία ενός δικτύου προσωπικών ιστολογίων (blogs) με κοινή συνιστώσα τους την προσωπική έκφραση μέσω του αναρτείν (το blogging είναι μια τέτοια περίπτωση ) . Ο κάθε χρήστης (user)μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ιστολόγιο ελεύθερα καί όπως αυτός επιθυμεί. Δημιουργήστε λοιπόν το προσωπικό σας ιστολόγιο και εκφραστείτε μέσω αυτού. Υποστηρίξτε τα ιστολόγια άλλων που σας αρέσουν. Ανταμοίψτε τους αν το θεωρείτε εφικτό και δίκαιο. Μοιραστείτε την αγάπη σας για το διάβασμα και το γράψιμο, αλλά και για όποιον άλλο τρόπο έκφρασης μπορούμε να εντάξουμε σε ένα ιστολόγιο. Παρακάτω θα βρείτε έναν χάρτη των ιστολογιών μας.

 


Notice: Array to string conversion in /home/blogchains.org/www/wp-content/plugins/multisite-directory/includes/class-multisite-directory-widget.php on line 130

Εάν θέλετε να μπεί και το δικό σας στον παραπάνω χάρτη, πατήστε το κόκκινο κουμπί, εάν θέλετε να αποκτήσετε οικονομικές δοσοληψίες με άλλους χρήστες του ίδιου (διαδικτυακού) χώρου, τότε πατήστε το μπλέ κουμπί.